2019-06-21 11:35:47• hírek • Bede Emőke

Emberölés kísérlet miatt körözött fickót kerítettek kézre a rendőrök

A szatmári, a tasnádi és a kisgércei rendőrség közös akció révén fogta el azt a 49 éves, avaspataki férfit, aki ellen az olasz hatóságok európai szintű letartóztatási parancsot adtak ki emberölési kísérlet elkövetése miatt. Az olaszok által keresett férfit a nagyváradi ítélőtábla elé állították, majd 24 órára őrizetbe vették – tájékoztatta híroldalunkat a rendőrség sajtóosztálya.

A beszámolóból emelett az is kiderül, hogy közlekedési baleset történt csütörtök este Nagykárolyban. Egy 53 éves helybeli férfi a Viilorról szeretett volna az Agrara utcára térni, ám nem vette észre, hogy a mögötte érkező autó már épp előzési manőverbe kezdett. Figyelmetlensége miatt a két autó összeütközött, mi több, a vétlen sofőr kocsija nekicsapódott egy, az út mellett álló fának is. Ennek ellenőre nem a 21 éves, piskolti fiatalember szorult egészségügyi ellátásra, hanem a nagykárolyi férfi.


A rendőrség a helyszínen mindkét sofőrt alkoholszondás vizsgálatnak vetette alá, ezek eredménye mindkét esetben negatív lett. Az ügyben a rendőrség bűnügyi nyomozást indított gondatlanságból elkövetettet testi sértés miatt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: